Ponta: Adrian Sârbu a fost în biroul meu, m-a întrebat dacă pot să opresc niște controale ANAF
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: sursazilei.ro
Foto: sursazilei.ro
Premierul Victor Ponta susține că omul de afaceri Adrian Sârbu, care deține Mediafax și Gândul, a venit în biroul său și l-a întrebat dacă poate opri niște controale ale inspectorilor financiari.

"Singurul care a fost (la mine în birou - n.r) a fost dl (Adrian) Sârbu, care mi-a zis că are niște controale de la ANAF și dacă pot să le opresc. I-am spus că nu pot", a declarat Ponta, luni, la B1 TV, întrebat cum comentează pasajul din referatul procurorilor DNA legat de un presupus trafic de influență în biroul său.

La 9 iunie, într-un interviu acordat România Tv, Ponta, vorbind tot despre cazul Duicu și materialele din presă pe acest subiect, a afirmat că are o neînțelegere cu Adrian Sârbu, care i-a înaintat propunerea de a-l face președinte.

Adrian Sârbu, replică de un cuvânt după acuzațiile lui Ponta

"Eu am o mică neînțelegere deja de lungă durată cu Adrian Sârbu. Dânsul mi-a zis că el i-a făcut pe toți președinți și dacă vreau să mă facă și pe mine. I-am zis 'nu, mulțumesc', aș prefera să-și plătească taxele. Și, de atunci, suntem în relații foarte reci, apropo de moguli, că moguli sunt numai Voiculescu și Ghiță, ceilalți nu sunt moguli. Eu am avut o pretenție social-democrată, anume toată lumea să-și plătească taxele, și după aia ne împrietenim", a declarat Victor Ponta.

În replică, Sârbu a declarat că Ponta "nu este nici primul și nici ultimul politician român care, odată ajuns la Putere, confundă media cu Disneyland-ul propagandei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel