Ponta: Adevărata bătălie a USL va fi cu noi înșine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, miercuri, la lansarea candidaților social-democrați din Gorj, că ”adevărata bătălie" a membrilor USL nu va fi nici cu Traian Băsescu și nici cu PDL, ci cu ei înșiși pentru a-și onora toate promisiunile, astfel încât să se dovedească că românii pot beneficia de un trai mai bun și în România.

Prezent la lansarea candidaților PSD din Gorj, Victor Ponta a susținut, miercuri, că USL trebuie să-și schimbe stilul de a face politică, iar promisiunile pe care le-au făcut românilor se impune a fi onorate, informează Mediafax.

"Adevărata noastră bătălie, până la urmă, nu mai este nici cu Traian Băsescu - va ieşi din scenă mai urât sau mai puţin urât, până la urmă, decizia îi aparţine -, nu mai este nici cu PDL-ul, nici nu mai ştiu dacă mai e vreun pedelist în judeţul Gorj sau prin ţară! Adevărata noastră bătălie va fi cu noi înşine, pentru a arăta că putem să avem o viaţă aşa cum ne dorim aici, în Gorj, aici, în România, nu în alte părţi ale Europei sau ale lumii", a declarate Victor Ponta celor 600 de persoane prezente la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel