Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pompierii militari din Prahova au intervenit joi, în zona de nord a judeţului, dar şi la Ploieşti pentru a îndepărta efectele codului galben de precipitaţii. A fost vorba despre îndepărtarea unui copac căzut din cauza rafalelor şi o inundaţie carosabil în cartierul Cumpatu din Sinaia. Carosabilul a fost inundat pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp cu o adâncime de 80 cm.

Un autoturism a rămas în apa acumulată, fiind extras de către echipajele de pompieri. Tot ieri, în jurul orei 21:04, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Ploieşti, un copac a căzut pe o parte dintr-un imobil, pe un gard şi două autoturisme. Un echipaj de pompieri a acţionat pentru degajarea acestuia şi nu au fost înregistrate pagube materiale. În localitatea Scorţeni, pompierii au acţionat pentru degajarea unei crengi care se afla în pericol să cadă pe carosabil şi pe cablurile electrice.

Un echipaj de pompieri a acţionat ieri, în jurul orei 15:36, în zona Barajului din localitatea Măneciu pentru a scoate un căine prins într-un canal. Pompierii au acţionat cu mijloacele specifice din dotare pentru a salva căţelul prins în canalul de evacuare a apei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel