Polițistul care ar fi accidentat mortal o femeie, la Chișinău, s-a urcat băut la volan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Polițistul suspectat că a accidentat mortal o femeie, la Chișinău, a fost depistat cu alcool în sânge / Imagine de tevenet de la Pixabay
Polițistul suspectat că a accidentat mortal o femeie, la Chișinău, a fost depistat cu alcool în sânge / Imagine de tevenet de la Pixabay
Polițiștul suspectat că a accidentat mortal o femeie, la Chișinău, a fost depistat cu alcool în sânge. 

Șeful interimar al Procuraturii municipiului Chișinău, Oleg Afanasii, a declarat pentru IPN că rezultatele expertizei au arătat că polițistul de patrulare suspectat că a accidentat mortal o femeie, pe 13 ianuarie, avea o concentrație de alcool în sânge de 0,68 g/l. 

Expertiza a fost realizată ca urmare a faptului că polițistul de patrulare a refuzat testarea alcoolscopică, neputând fi determinată pe loc concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat.

Pe numele polițistului a fost emis mandat de arest preventiv, contestat însă de avocați la Curtea de Apel Chișinău. Luni, instanța de apel urmează să se pronunțe. 

Amintim că, în seara de 13 ianuarie, pe strada Socoleni din Chișinău, o femeie de 36 de ani a fost accidentată mortal. Șoferul a fugit de la locul accidentului. La scurt timp după a fost reținut polițistul de patrulare în vârstă de 25 de ani, aflat în timpul liber. Acesta era în autoturism împreună cu soția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel