Polițist din Olt, aflat în timpul liber, agresat de doi tineri. Agresorii, plasați sub control judiciar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Polițist din Olt, aflat în timpul liber, agresat de doi tineri. Agresorii, plasați sub control judiciar
Polițist din Olt, aflat în timpul liber, agresat de doi tineri. Agresorii, plasați sub control judiciar
Un poliţist din Slatina, care a încercat să aplaneze un conflict între mai mulţi tineri, în timp ce se afla în timpul liber, a fost agresat de doi dintre aceştia, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, pe o stradă din municipiul Slatina. 'Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce ieşea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceştia având un comportament violent', a transmis IPJ Olt.

Bărbatul, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt.

În urma agresiunii, poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi s-a deplasat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, iar cei doi tineri în vârstă de 18 ani, care l-ar fi agresat pe poliţist, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Vezi și: Un poliţist din Argeş a convins doi poliţişti de la Rutieră să nu îi ia permisul

 

Doi agenţi de la Poliţia Rutieră Argeş sunt judecaţi pentru abuz în serviciu şi fals intelectual după ce au iertat un coleg prins cu 145 km/h în localitate. Unul dintre poliţişti era deja în vizorul DNA într-un dosar de luare de mită. 

În ianuarie 2022, un şofer din Argeş, poliţist, a fost prins de radar cu 145 km/h în Piteşti. După ce maşina a fost oprită în trafic, poliţiştii Emanuel C. şi Marius G. au văzut că la volan se afla chiar colegul lor, Daniel D. De altfel, aceştia l-au şi iertat de amendă şi nici nu i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. În schimb, a fost sancţionată soţia agentului, pasager în maşină. 

La finalul anului 2022, cei doi agenţi de la rutieră au fost trimişi în judecată pentru fals intelectual şi abuz în serviciu, iar agentul Daniel D a fost trimis în judecată la început de 2023, pentru instigare la fals intelectual şi instigare la abuz în serviciu. Soţia acestuia a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru complicitatea la fals intelectual. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel