Polițist din Capitală, lovit în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un polițist din Capitală a fost lovit în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic.

Un polițist îmbrăcat în haine civile, care încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic, a fost lovit de unul dintre agresori, care nu cunoștea că respectivul este om al legii.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată prin apel 112, în noaptea de marți spre miercuri, de către un bărbat care a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict în trafic.

Polițiștii l-au depistat și identificat bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane.

„Având în vedere că aceștia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care acționau, în civil în zona adiacentă. Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu 3 ocupanți, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil”, transmite, marți dimineața, Poliția Capitalei.

Persoanele implicate au fost duse pentru audieri la sediul Secției 24 Poliție, iar polițistul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a rezultat că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de polițist.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Trei bărbați au fost reținuți.

Citește și / Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol până miercuri

R.A.-A.P.P.S. tramsmite că miercuri expiră termenul la care fostul preşedinte Traian Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol.

Termenul de eliberare a imobilulul expiră în cinci zile de la data luării la cunoștință de către acesta, respectiv în data de 1.06.2022.

Fostul preşedinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce instanţa supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii. Ulterior, Traian Băsescu a anunţat că îşi cumpără un apartament în Bucureşti pentru a elibera vila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel