Politic o ține în viață pe Dinamo după meciul cu Csikszereda, în prima manşă a barajului pentru Superligă / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Dinamo Bucureşti a învins-o pe pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 2-0, luni seara, pe Arena Naţională din București, în primul meci din cadrul barajului pentru menţinere/promovare în Superliga de fotbal.

Dennis Politic a înscris ambele goluri ale lui Dinamo, în minutul 46, respectiv 73, în fața a 30.000 de suporteri în tribunele Arenei Naționale,

Dinamo a avut prima ocazie în minutul 10, când Denis Politic a şutat la colţul lung, dar portarul Szilard Gyengye a respins. Tânărul goalkeeper l-a blocat apoi, tot pe Politic, în minutul 12, iar la cornerul care a urmat Ricardo Grigore a reluat cu capul pe direcţia sa.

Dinamo a continuat să domine partida. Gheorghi Milanov a şutat în bară, în minutul 16, după care Pavicic a trimis cu capul puţin pe lângă poartă, în minutul 28. Dinamo a reuşit să deschidă scorul la prima acţiune din a doua repriză, prin Dennis Politic, cu capul. Hakim Abdallah a avut două ocazii foarte bune de a marca în minutul 56, respectiv 59, însă a ratat de fiecare dată.

Bani, în minutul 64, a ratat şi el din poziţie excelentă, la centrarea lui Borduşanu. Politic a reuşit dubla, în minutul 73, după ce a pătruns în dribling şi a şutat, la colțul curt, sub transversală. FK Csikszereda Miercurea Ciuc au avut câteva ocazii de gol, însă a lipsit de fiecare dată pasa decisivă sau finalizarea. 

Video

Youtube video image

Gabor Makrai, în minutul 75, a ratat o şansă mare de gol, şutând peste poartă. Partida retur se va juca pe data de 27 mai, la Miercurea Ciuc.

Dinamo a ocupat locul locul 7 în play-out. FK Csikszereda s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul ligii secunde, în contextul în care Corvinul Hunedoara şi CSC Şelimbăr nu au drept de promovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel