Poliția, urmărire în trafic. Pasager împușcat din greșeală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliția
Poliția
Politiștii de la Brigada Rutieră au efectuat o urmărire în trafic, după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele acestora. Unul dintre pasageri a fost împușcat din greșeală.

Oamenii legii au blocat autoturismul pe Șoseaua de Centură București. Unul dintre polițiști a coborât din mașina echipajului și i-a semnalat conducătorului mașinii urmărite să coboare, însă acesta a refuzat și a ambalat motorul, informează România TV.

În acel moment, agentul a folosit armamentul din dotare și a executat foc de avertisment asupra mașinii. Nici după acest avertisment, șoferul nu a coborât din autoturism. 

În acel autovehicul se mai aflau doi bărbați pe lângă șofer. Polițiștii au depistat că unul dintre bărbați a fost împușcat în acel moment și a fost dus în stare stabilă la spital

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat și identificarea persoanelor.

Potrivit unor surse România TV, acești bărbați erau cunoscuți cu antecedente penale, iar șoferul a fost până nu demult sub control judiciar pentru furturi și tâlhării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel