Poliţia Capitalei, 88 de percheziţii într-un centru comercial
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Poliţiştii bucureşteni efectuează, duminică, 88 de percheziţii în incinta unui complex comercial, într-un dosar care vizează vânzarea de produse contrafăcute.


"Astăzi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) desfăşoară o acţiune într-un complex comercial, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare", informează un comunicat al DGPMB transmis, duminică, AGERPRES.

Vor fi puse în executare 88 de mandate de percheziţie şi vor fi efectuate simultan mai multe controale la persoane care comercializează produse contrafăcute.

La acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, scrie Agerpres. 

1,5 tone de artificii şi pocnitori, confiscate în trei judeţe din România

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov efectuează, miercuri, 12 percheziţii la sediile şi domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale.

Valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

"La percheziţii, au fost indisponibilizate mai multe bunuri, printre care 1,5 tone de articole pirotehnice, un autoturism şi articole de îmbrăcăminte", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Percheziţiile sunt efectuate în judeţele Ilfov, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, scrie Agerpres. 

S-au dat drept preoţi pe internet şi au cerut 80.000 de lei de la oameni. Poliţiştii au descins la ei acasă

Poliţiştii din Turceni efectuează, marţi dimineaţa, trei percheziţii în municipiul Ploieşti la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune, care ar fi pretins că sunt preoţi şi pot rezolva diverse probleme, prejudiciul fiind de 80.000 de lei, informează IPJ Gorj. Potrivit sursei citate de Agerpres, percheziţiile au loc sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Bănuiţii ar fi utilizat o reţea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoţi şi ar putea rezolva diverse probleme.

Aceştia erau contactaţi de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La acţiune participă şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Gorj şi Prahova, dar şi poliţişti ai serviciilor criminalistice Gorj şi Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel