POLIJobs 2020, la  Universitatea POLITEHNICA din București. Oportunități de carieră pentru studenți și absolvenți
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ajuns la cea de-a treia ediție, cel mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, prin intermediul POLIJobs (singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România) își va deschide porțile, exclusiv online, pe platforma IT- MSTeams, miercuri, 25 noiembrie.

La ediția din acest an a POLIJobs, ce se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie, peste 30 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenților și absolvenților Universității POLITEHNICA din București cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunități de carieră. Programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru pozițiile entry-level, middle-level sau specialiști- sunt doar câteva dintre atracțiile POLIJobs-2020.

Prin înscrierea la eveniment, studenții/absolvenții UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes și de a interacționa direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor și a interviurilor virtuale.

“Anul acesta pandemia de COVID-19 a mutat tradiționalul , deja, Târg de Cariere POLIJobs, precum și majoritatea activităților Universității noastre, în mediul online, spațiul virtual fiind practic cel mai sigur scut împotriva noului Coronavirus-SARS CoV-2, dar interesul companilor de top de profil tehnic față de valoarea tinerei resurse umane a UPB și-a păstrat același trend crescător reconfirmându-se și astfel înalta calitate educațională pe care și-a consolidat-o de-a lungul timpului , în plaja învățământului tehnic superior, Universitatea POLITEHNICA din București” a declarat Asist.Univ.Dr. Aniella Vieriu, Coordonator POLIJobs.

Edițiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezența a 154 de companii de top care au derulat 87 de conferințe tematice pentru un număr de 14.521 de participanți dintre care, 1.257 de studenți/absolvenți ai UPB au semnat angajamente de muncă.

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, ADP România, Amazon Development Center România, AMIQ, Contec Automation, Décor Floor CEE, Endava România, Engie România, Haynespro Data, Heidelbergcement România, Huawei Enterprise România, Infineon Technologies România, JT Internationa România, Kuehne+Nagel, Makita EU, Medcity, Medist Imaging&P.O.C., On Semiconductor, Rădăcini Motors, Rematholding, Saint-Gobain, Schneider Electric, Serviciul de Informații Externe, Societatea Națională Nuclearelectrica, SofMedica, Tema Energy, Transfer Rapid, Enel, SoftMedica, Vinci Energies.

#POLIJobs TE ANGAJEAZĂ! - 25 și 26 noiembrie 2020

Prin inscrierea la eveniment, studentii/absolventii UPB au posibilitatea de a incarca CV-ul catre companiile de interes si de a interactiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor si a interviurilor virtuale. Printre companiile care vor susține webinarii se numără: Endava, Nuclearelectrica, Engie, JT International, Enel, SofMedica, Transfer Rapid, Vinci Energies, Adobe România.

Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului, puteți afla la:

Email: [email protected]

Website: www.cariere.upb.ro

Despre POLIJobs

Este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Scopul agenției este cel de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenția oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB și se adresează exclusiv acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel