Polițiștii au prins 15 vitezomani pe autostrăzi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Astăzi, 4 iunie, 15 vitezomani au fost depistați în trafic de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Aceștia rulau cu viteze excesive, pe autostrăzi.

Cea mai mare viteză a fost de 232km/h, înregistrată pe Autostrada A3, anunţă IGPR.

Pe A1, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat patru conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Astfel, la ora 10:56, un bărbat, de 40 de ani, din județul Sibiu, a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe Calea 1 a Autostrăzii A1 Râmnicu Valcea - Deva, la km. 285, cu viteza de 190 km/h. După doar două minute, la km. 327 al Autostrăzii A1 Râmnicu Valcea - Deva, Calea 1, alți doi conducători auto, din județul Timiș și din București, au fost depistați încălcând limita legală de viteză, ambii deplasându-se cu 185 km/h. La ora 13:48, tot pe Autostrada A1 Râmnicu Valcea - Deva, Calea 2, la km. 323, aparatul radar a înregistrat un șofer, de 32 de ani, din județul Sibiu, care se deplasa cu 183 km/h.

Cei patru conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenda de 2.900 de lei, fiindu-le reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

IGPR transmite că cei mai mulți vitezomani au fost depistați, astăzi, de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, pe Autostrada A2. În şapte cazuri, conducătorii auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel