Data publicării:

Podolyak îi bate obrazul lui Elon Musk: În final, după ce va vedea ororile „lumii ruse”, va recunoaște faptul că regimul Putin trebuie eliminat

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, i-a transmis un mesaj lui Elon Musk.

Într-o postare pe X, Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, îi recomandă lui Elon Musk să meargă în Ucraina să vadă ororile „lumii ruse”.

„Un exemplu izbitor de înțelegere a realității prin experiența personală. Ajungi la locul unei tragedii, o vezi cu ochii tăi, simți mirosul atrocităților. Exact asta s-a întâmplat cu... Elon Musk. A mers în Israel, a vizitat kibuțul Kfar Aza, a vizionat videoclipuri cu israelieni literalmente măcelăriți de teroriști și a vorbit cu tărie despre necesitatea distrugerii Hamas și a altor grupuri teroriste.

Acum nu mai rămâne decât ca Musk să vină în Ucraina, să vadă el însuși ororile „lumii ruse”, să privească în ochii copiilor care și-au pierdut tații, să se trezească la sunetele rachetelor/ dronelor care zboară spre orașe noaptea, și, în final, să recunoască faptul că „regimul Putin” trebuie, de asemenea, eliminat. Altfel, vor fi vărsări de sânge și războaie la nesfârșit.

Odată ce te confrunți direct cu tragedia, perspectiva ți se schimbă pentru totdeauna. Ajungi să realizezi că nu trebuie să „sfătuiești” Ucraina să „să dea ceva la schimb pentru niște garanții false rusești”...“, a scris Mykhailo Podolyak pe X.

În urma vizitei pe care a făcut-o în kibuțul Kfar Aza, Elon Musk și autoritățile israeliene au ajuns la un acord privind restabilirea comunicațiilor în Gaza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel