Data publicării:

Podolyak e supărat că războiul din Ucraina nu mai primește atenție: Trebuie să încetați să așteptați, să vă îndoiți și să refuzați să luați decizii

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Mykhailo Podolyak se arată deranjat de faptul că războiul din Ucraina nu mai primește suficientă atenție din partea comunității internaționale.

Într-o postare pe X, Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj în care dă de înțeles că dacă Rusia nu va fi oprită acum, în Ucraina, războiul va avea parte de un „sfârșit incorect”.

„În primul rând, efectuați în sfârșit o evaluare minuțioasă a riscurilor distructive la care e expusă omenirea dacă Rusia rămâne în forma sa agresivă actuală...

În al doilea rând, realizați pe deplin că, dacă Rusia nu va fi oprită „aici și acum”, când și-a dezvăluit toate intențiile și capacitățile, atunci reputația „lagărului democratic” va fi distrusă“, a spus Podolyak folosind retorica rusă la adresa Occidentului. 

„Și în al treilea rând, țineți cont de faptul că războiul din Ucraina distruge simultan regulile internaționale, instituțiile internaționale, iar asta înseamnă că un „sfârșit incorect” al războiului (Rusia nu a pierdut în sensul deplin al cuvântului) nu garantează nimănui un viitor stabil.

Prin urmare, pur și simplu este necesar să încetați să așteptați, să vă îndoiți și să refuzați să luați decizii. E timpul pentru acțiune…“, a scris Mykhailo Podolyak pe X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel