Poate detrona "Gangnam Style", dar textul strălucește prin absurditate
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
the_fox
the_fox

O piesă interpretată de un duet comic norvegian are toate șansele să devină hitul toamnei, având în vedere că videoclipul, postat marți pe YouTube, a strâns deja peste nouă milioane de vizualizări, scrie Agerpres, potrivit rtv.net.

"Câinele face ham, ham, pisica face miau, miau..., dar există un sunet pe care nimeni nu îl ştie - cel al vulpii", spun versurile noului hit, intitulat "The Fox". Videoclipul este destinat să promoveze o viitoare premieră de talk-show, din 10 septembrie.

"Textul scris de duetul Ylvis, umorişti bine cunoscuţi în ţara lor - au propria lor emisiune TV -, străluceşte prin absurditate...Videoclipul este produs de Stargate, echipă de producţie care a colaborat şi cu Rihanna şi Katy Perry", scrie sursa citată.

Pe site-ul Mother Jones, Bard Ylvisaker, care face duetul cu fratele lui, Vegard, se arată mirat de succesul piesei. "Cântecul a fost scris pentru o emisiune TV şi ar fi trebuit să distreze câţiva norvegieni cam trei minute", a spus el.

The Week scria recent despre "The fox" că este "Gangnam Style versiune 2013". Mișcările ușor replicabile, precum și numărul mare de vizualizări acumulat într-un timp foarte scurt, ar putea face din "The fox" un prim candidat pentru detronarea hitului "Gangnam Style" al cântăreţului sud-coreean Psy, mai scrie The Week.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel