PNL va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, dacă acest act normativ va rămâne în forma adoptată în Comisia juridică, a anunţat joi liderul liberalilor, Raluca Turcan. 

"Am constatat că legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare este cu serioase aspecte neconstituţională, nu bănuim Guvernul de necunoaştere a Constituţiei şi a legii, ci mai degrabă de interese ascunse, lucrul acesta nu-l spune PNL, ci îl spune Consiliul Legislativ care a arătat, punct cu punct, aspectele în care această lege este neconstituţională. Ca urmare PNL va contesta la CCR legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe, dacă această lege va rămâne aşa cum a trecut de Comisia juridică", a declarat Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului, citează Agerpres

Senatul, aflat în sesiune extraordinară, a adoptat joi proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe simple pe durata vacanţei parlamentare în domenii care nu fac obiectul legilor organice. Proiectul de lege intră în dezbaterea Camerei Deputaţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel