PNL-USR, calcule de dreapta de frica lui Firea. Chichirău-Fenechiu, replici: Doamne ferește, n-am spus așa ceva!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Daniel Fenechiu Foto Agerpres
Daniel Fenechiu Foto Agerpres
USR să ia Capitala, PNL ce mai rămâne din ea! Cam aceasta ar fi tactica USR la alegerile locale, conform lui Cosette Chichirău, care-l întreabă pe liberalul Daniel Fenechiu dacă nu susține un candidat comun de dreapta și vrea să câștige iar Gabriela Firea Capitala. 

Deputatul USR Cosette Chichirău consideră că o soluție foarte bună pentru București este ca USR să dea primarul general și PNL primari de sector. 

”Cred că PNL va avea un candidat puternic pentru București, sper să fie o competiție interesantă, din care să câștige acel candidat care va oferi cele mai bune soluții pentru București” a spus Daniel Fenechiu, senator PNL, la B1 TV, punctând că nu intervine în problemele interne ale USR și-n deciziile partidului. 

Cosette Chichirău a intervenit: ”Domnul Fenechiu, dar vreți să câștige Firea încă un mandat?”

”Este exclus ca să câștige Firea” a spus Daniel Fenechiu. Chichirău l-a întrebat: ”Deci dvs. nu vreți un candidat unic al dreptei în București”. ”Doamne ferește, n-am spus așa ceva! Eu nu-mi permit să... Dacă conducerea PNL și conducerea USR-PLUS vor agrea că aceasta este soluția, eu sunt primul care respect și nu contrazic decizia partidului, însă cred că o decizie de acest gen trebuie luată în baza unor evaluări serioase”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel