Data publicării:

PNL Sector 1, acuzații dure la adresa primarului Sectorului 1. "Acest proiect este definiția incompetenței lui Armand"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
PNL Sector 1, acuzații dure la adresa primarului Sectorului 1. "Acest proiect este definiția incompetenței lui Armand" / Foto: Facebook Clotilde Armand
PNL Sector 1, acuzații dure la adresa primarului Sectorului 1. "Acest proiect este definiția incompetenței lui Armand" / Foto: Facebook Clotilde Armand
Consilierul PNL Daniel-Constantin Ciungu a criticat-o dur pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuzând-o că întârzie declanșarea licitației pentru școala și grădinița din Greenfield.

Daniel-Constantin Ciungu a criticat-o dur pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuzând-o că întârzie declanșarea licitației pentru școala și grădinița din Greenfield. Consilierul PNL  spune că până astăzi construcțiile putea fi deja gata, iar în toamnă copiii ar fi putut merge la cursuri dacă acest proiect ar fi mers fără piedici.

"Acest proiect este definiția incompetenței lui Armand"

"După doi ani și trei luni de întârziere și o procedură de licitație eșuată, Armand mai bagă o fisă la declanșarea licitației pentru școala și grădinița din Greenfield. Asta cu un cost mai mare de peste 20 milioane de lei decât cea inițială.

Acest proiect este definiția incompetenței lui Armand:

- Consiliul Local i-a votat din prima în ambele momente indicatorii tehnico-economici. Și în martie 2021 și acum în 2023.

- Deși NU a fost blocată de nimeni, așa cum constant minte opinia publică .. primarului Armand i-a luat doi ani și trei luni să repună pe SEAP o procedură de licitație.

-Până azi construcțiile puteau fi gata! În toamnă puteam să primim copiii la cursuri! Dar am avut ghinionul unui primar precum Armand.

Hai să vedem dacă va avea din nou contestații sau dacă vor aplica constructori. Proiectul este unul dintre cele pe care le-am promis cetățenilor și pentru care am tras tare ani de zile. Sper ca măcar acum pe ultima sută de metri să meargă înainte proiectul", a scris Daniel-Constantin Ciungu pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand, făcută praf de un consilier PNL: Nu o interesează, de fapt, să facă ceva pentru cetățeni, ci să își facă imagine pe Facebook

Daniel-Constantin Ciungu a criticat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și în trecut, după ce aceasta a plecat dintr-o ședință a Consiliului Local.

"Ceea ce ați văzut astăzi aici din partea primarului Armand, din punctul meu de vedere, rămâne o calomnie. Faptul că eu personal pe dânsa nu am mai văzut-o la față de vreo 8 luni minim, 8-10 luni, dânsa nu a mai fost în nicio ședință. Au fost zeci de ședințe aici, sute de proiecte votate și adoptate. Primarul Sectorului 1 are astăzi peste 160 de proiecte adoptate de acest Consiliu Local pe care nu le pune în aplicare. Atunci când spune că, vezi Doamne, PNL sau PSD nu îi aprobă niște proiecte sau o blochează, este o minciună. Din 170 de proiecte, 160 au fost votate, le poate face, pur și simplu.

Celelalte 10, de exemplu cu termoficarea, am spus foarte clar, vreți să vă dăm 4 milioane de lei pe ochi frumoși? Nu putem. Nu aveți studiu de fezabilitate, nu aveți studiu de impact, nu știm ce se întâmplă pe partea de curent electric când băgați acele panouri fotovoltaice și încercați să le băgați către sistem, tansformatoarele, știm cu toții, sunt de o mie de ani, și nu știm ce se întâmplă cu termoficarea în momentul în care retragem acei 150 de blocuri de la sistemul de termoficare. Ce se întâmplă cu ceilalți, fac ceilalți frigul?", spunea Daniel-Constantin Ciungu, consilier PNL în cadrul  unei ședințe a Consiliului Local București din luna noiembrie a anului trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel