Urmărește emisiunea live
PNL schimbă oamenii vechi cu alții noi: Burduja, din Piața Victoriei, la conducerea Transelectrica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Burduja
Burduja
Sebastian Burduja este una dintre propunerile SGG în noul Consiliu de Supraveghere al Transelectrica.

Adunarea Generală a Acţionarilor Transelectrica urmează să decidă numirea a noi membri în Consiliul de Supraveghere, provizorii, propuşi de Secretariatul General al Guvernului.

Conform convocatorului AGA Transelectrica, propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru numirea în calitate de membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie sunt următoarele: Popescu Luiza, Burduja Sebastian, Badea Jean, Comănescu Jean-Valentin, Burlacu Oleg, Goice Adrian, Stan-Olteanu Manuela Petronela,

Sebastian Burduja este preşedinte al Organizaţiei PNL sector 1 Bucureşti, fiul lui Marinel Burduja, care a fost vicepreşedinte al Bancorex şi fost vicepreşedinte al Raiffeisen Bank. Burduja a declarat, în presă, că a absolvit printre primii Universitățile Stanford și Harvard şi a afişat o bogată pregătire.

Stan-Olteanu Manuela Petronela a lucrat la ACROPO (agenţia de supraveghere a operaţiuniulor offshore), iar în timpul Guvernului PSD a fost consilier personal la SGG, preşedinte al CA la Conpet, administrator la Uzina Termică Midia.

Avocatul Burlacu Oleg a fost vicepreşedinte al PNL Bucureşti şi membru al Consiliului Local al Sectorului 5.

Transelectrica, operatorul Sistemului Energetic Naţional, a fost mutată de la Ministerul Economiei la SGG de către noul Guvern PNL. Adunarea Generală a Acţionarilor Transelectrica va avea loc pe 26 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel