PNL nu îi primește înapoi pe trădătorii Gheorghe Flutur și Ion Lungu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
flutur
flutur

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat în unanimitate, în prezenta preşedintelui PNL, Crin Antonescu, neacceptarea reîntoarcerii în partid a preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur, a primarului Sucevei, Ion Lungu, şi a parlamentarilor liberali care au plecat la PDL.

În cadrul şedinţei, liderul PNL Crin Antonescu a spus că Gheorghe Flutur a fost o persoană respectată în PNL şi primise totul de la partid, dar că acesta s-a luptat pentru desfiinţarea PNL. "A trădat, iar până azi s-a luptat, ca o slugă devotată lui Băsescu, pentru desfiinţarea PNL", a spus Antonescu. La rândul său, vicepreşedintele PNL Romeo Stavarache a declarat că cine a trădat o dată o va mai face. "Suceava nu stă în Gheorghe Flutur şi Ion Lungu", a spus Stavarache.

Gheorghe Flutur a plecat din PNL la începutul anului 2007, odată cu înfiinţarea Partidului Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD, formând actualul PDL. La vremea respectivă, acţiunea lui Flutur a fost urmată de altele similare, ale unor primari şi parlamentari liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel