PNL, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. Chirieac: La ce-i trebuie Puterea?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PNL așteaptă momentul potrivit pentru a puterea prelua Puterea și da jos Guvernul Tudose, susținut de PSD-ALDE. O moțiune de cenzură stă în așteptare în sertarele PNL-ului. Analistul politic Bogdan Chirieac vede cu ochi critici mesajele care vin de la partidul lui Ludovic Orban. 

”În momentul apropiat nu va trece nicio moțiune de cenzură. O moțiune de cenzură nu poate fi favorizată decât de o eventuală ruptură economică în România, o incapacitate de a mai plăti salariile aberante ale bugetarilor, mărite fără bază reală, incapacitatea de a plăti pensiile, incapacitatea de plăti mormanul de pensii speciale. Abia atunci poate interveni o moțiune de cenzură cu șanse. Poate că PNL-ul ar trebui să aștepte și asta am înțeles că ar face dl Orban. Pe de altă parte, întreb: La ce-i trebuie domnului Orban Puterea? Dânsul poate aplauda cătușele și de pe margine, din Opoziție, nu trebuie neapărat să facă asta de la Putere.” a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

Analistul politic a adăugat: ”Vedeți PNL-ul lui Orban cum era PNL-ul lui Crin Antonescu, ca un demers formidabil către democrație, către respectarea drepturilor omului, către justiția independentă, către combatere reală a corupției, vedeți partidul care a făcut Unirea României acum 99 de ani? Nu, eu văd un fel de inși jenați, care apar în spațiul public și spun că justiția să-și facă datoria. La ce le mai trebuie Puterea? Sunt bine așa cum sunt acum.”

Bogdan Chirieac a subliniat că Ludovic Orban a spus, după ce a fost chemat la DNA, ”jos labele de pe procurori”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel