Pleacă Simona Gherghe de la Acces Direct? Ce spune vedeta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
simonagherghe
simonagherghe

Un zvon conform căruia Simona Gherghe ar pleca de la emisiunea ”Acces Direct” a făcut ravagii pe internet.

Potrivit zvonului, Simona Gherghe ar pleca de la Acces Direct din vară. Simona ar fi vrut să plece de acum, dar a fost convinsă de șefi să rămână până în vară pentru a i se găsi un înlocuitor.

Simona Gherghe a negat zvonul pe Facebook.

"Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O echipă de nota 11!!! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune:). Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel ca orice om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, "supraoameni", demni de filosofia lui Nietzsche. Una peste alta, de 11 ani trăiesc intensitatea muncii de televiziune, cu emoţiile, bucuriile şi neplăcerile aferente. Vă mulţumesc pentru cuvintele bune şi gândurile pe care mi le transmiteţi în fiecare zi şi de care ţin cont. Cu drag, Simona", a scris prezentatoare.

 "Astăzi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. O iau ca pe o păcăleală de aprilie, ştirea difuzată astăzi că aş intenţiona să plec de la Acces Direct", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel