Plată pensii ianuarie 2021. Raluca Turcan, anunț despre banii românilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Raluca Turcan  Foto: Crișan Andreescu
Raluca Turcan Foto: Crișan Andreescu
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a făcut, luni după-amiază, un anunț după ce a discutat din nou cu reprezentanții Casei Naționale de Pensii Publice.

„Am discutat din nou azi cu reprezentanții Casei Naționale de Pensii Publice pentru a mă asigura că este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu pe care l-am stabilit cu instituțiile implicate. 

Casele Județene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenției Naționale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgență către trezorerii a dispozițiilor bugetare reprezentând plățile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. 

Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naționale Poșta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu”, a scris, luni, Raluca Turcan pe contul de Facebook. 

„Reamintesc că, pentru pensionarii care au optat să își primească drepturile bănești acasă, plata se face prin Convenție între datele de 1 și 15 ale fiecărei luni”, a conchis Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel