Planta care ne protejează de soare și are efect anti-îmbătrânire. Elena Oancea: Are niște proprietăți deosebite / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @AIDesign360
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @AIDesign360
Elena Oancea, chimist, inventator și estetician, a fost invitată la emisiunea Mi-Th Influencer, de pe DC NEWS, DC NEWS TV și Spectacola, unde a vorbit despre proprietățile deosebite ale plantelor. 

De-a lungul generațiilor, familia Elenei Oancea s-a dedicat creșterii și cultivării plantelor. Ea cultivă plantele cu grijă și le valorifică pentru a extrage ingrediente active utilizate în produsele naturiste. Elena Oancea a povestit că din copilărie a fost profund conectată cu pământul și plantele, fiind influențată de mama și bunica ei care erau vraci în sat. Potrivit acesteia, cu accent pe afecțiunile dermatologice, au realizat cercetări profunde asupra compoziției plantelor și au creat rețete pentru a răspunde nevoilor actuale.

„Eu am rămas acolo atingând pământul, atingând plantele de când eram copil. Mama și bunica erau vraci în sat și tot timpul am avut credință în Dumnezeu, în pământ, în efectele și puterea pe care ni le dau pământul, viața pe care ne-o dă.

Mi-a rămas întipărită în memorie copilăria mea și cred că numai universul m-a ajutat să rămân în dorința asta de a transmite, de a cerceta.

Copiii mei au venit fără obligații, au știut să culeagă plantele, le-au cunoscut. În prezent, nepoții vin și ei cu noi la cules, la preparat și chiar la extracție în laborator. Le place foarte mult să scoată picăturile de ulei esențial din plante.

Și fiica mea a urmat Farmacia, a urmat un master în Chimie și doctoratul și ne-am deschis porțile către cercetare, să vedem ce fac plantele, ce putere au, ce ne aduc ele nouă, ca oameni în diferite afecțiuni.

Afecțiunile dermatologice au luat foarte mare amploare și ne-am dus către o cercetare cât mai profundă asupra compoziției plantelor și să le combinăm cumva în rețetarele noastre astfel încât să ținem și pasul cu afecțiunile. Gândul nostru întotdeauna a fost acolo, către oameni. Ce poate dărui natura pentru oameni.", a spus Elena Oancea. 

 

3. Sursa foto... (white-lily-crin-floare_52229400.jpg)

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @boonsom

 

Floarea de crin, proprietăți deosebite

Floarea de crin a fost utilizată de familia Elenei Oancea pentru a crea un elixir vegetal brevetat, cu proprietăți anti-îmbătrânire, puternic regeneratoare și de protecție UV naturală. Aceste proprietăți se datorează conținutului bogat în vitamina C, care stimulează producția de colagen, și vitamina A.

„Luăm planta direct din câmp, o procesăm, din unele plante facem distilare, din altele preparam numai pe floare proaspătă.

Întotdeauna mi-am adus aminte de ce făcea bunica, crema cu flori de crin, motiv pentru care și acum, în culturile noastre, ne-am extins floarea de crin pentru că are niște proprietăți deosebite și ne aduce concentrații de antioxidanți, substanțe active, regeneratoare, acizi organici.

Floarea de crin ne ajută foarte mult și ne protejează la soare. Cu această floare de crin am brevetat un elixir vegetal anti-îmbătrânire cu proprietăți puternic regeneratoare și de protecție UV naturală și regenerare profundă a țesutului conjunctiv și asta datorită faptului că au în conținutul lor concentrații foarte ridicate de vitamina C, care stimulează producția de colagen, și vitamina A.

Este retinoidul natural, de fapt, pe care îl găsim încărcat cu energia solară în fiecare produs pentru pielea și îngrijirea noastră.", a spus Elena Oancea la emisiunea Mi-Th Influencer, de pe DC NEWS, DC NEWS TV și Spectacola. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel