Plângere PENALĂ pe numele lui Cumpănașu. Florina Drăgulin: Trebuie să mă ocup de sănătatea psiho-emoțională a copilului meu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cumpănașu
Cumpănașu
Florina Drăgulin, mama tinerei amenințate de Alexandru Cumpănașu, a precizat că plângerea penală este gata și urmează a fi depusă în instanță, iar în același timp se ocupă și de ”sănătatea psiho-emoțională a copilului”.

Florina Drăgulin, mama tinerei amenințate de Alexandru Cumpănașu, a anunțat că a formulat deja o plângere penală împotriva acestuia și o va depune mâine instituțiilor competente. Postul TV a precizat că Alexandru Cumpănașu a negat toate acuzațiile care i se aduc, de fiecare dată când a fost contactat. 

”Mii de amenințări”

”Plângerea este în formă finală. Mâine o vom depune împreună cu toate probele video și audio. Una dintre probe, aceste amenințări ale acestui individ, înregistrare ce a fost ștearsă de către Alexandru Cumpănașu, dar a revenit cu o altă înregistrare prin care și-a dat numărul de telefon și a făcut apel către urmăritori ca cine o cunoaște pe fată să îl contacteze. Eu nu am depus spontan cererea pentru că trebuie să mă ocup de sănătatea psiho-emoțională a copilului meu pentru că este greu să îi explici unui copil ce înseamnă când o persoană publică îi spune ”lasă că am eu grijă de tine”. Foarte greu de gestionat această situație. Această plângere penală va fi depusă mâine, conține absolut toate probele, dar și mii de amenințări venite pe adresa copilului meu și chiar către mine pentru că și conturile de socializare ale familiei au fost făcute publice de către fanii acestui individ. Pe lângă asta, aș vrea să spun că mi se pare că se concentrează foarte mult atenția pe acest individ și ne distanțăm de ceea ce contează cel mai mult și anume copiii noștri și îmi pare foarte rău că nicio instituție nu s-a autosesizat, fie că vorbim despre Poliția Română, fie că vorbim despre Protecția Copilului. Nimeni nu s-a autosesizat, vorbim despre minori, despre copii care sunt vulnerabili. Ar trebui găsite soluții pentru protejarea copiilor noștri față de astfel de indivizi. Fac apel către Protecția Copilului care au spus că nu se autosesizează, ci acționează la sesizările părinților. Păi atunci să-i schimbăm definiția Protecției Copilului. Care este rolul ei?”, Florina Drăgulin, mama tinerei amenințate. 

”Tentă sexuală, agresivitate verbală”

În direct la postul TV a intrat în direct și Filip Cristian, un tânăr care a discutat în direct pe TikTok cu Alexandru Cumpănașu. 

”Eu sunt liderul, să spun așa, celei mai mari comunități de tineret de la noi din țară de pe platforma Facebook. Am tras un semnal de alarmă în momentul în care am văzut mai multe clipuri postate pe această platformă de socializare care au fost ba cu tentă sexuală, ba cu agresivitate verbală. Am intrat ulterior într-o transmisiune în direct cu el și a avut aceeași atitudine pe care a avut-o și față de mama tinerei. Amenințări, jigniri și așa mai departe. (...) În urma acțiunilor lui, faptul că a atacat un subiect foarte sensibil pentru tineretul din ziua de azi și anume sistemul educațional, mi s-a părut că e vorba și de o manipulare. Totuși, pentru o fată, care este mai sensibilă la vârsta asta, poate să rămână cu o traumă”, a declarat Filip Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel