Plan de redresare economică. Tăriceanu (ALDE): GHINION! Chiar nu vedeți?!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a transmis un mesaj înainte de prezentarea programului economic, eveniment anunțat pentru miercuri, 1 iulie, ora 18.00.

„Cu cel puțin o lună întârziere și după ce speranțele multor români au fost năruite, Guvernul PNL ne anunță cu mare tam-tam că mult promisul plan de redresare economică va fi prezentat de Prim-ministrul Iohannis și adjunctul său Ludovic, astă seară, în grădinile de la Clubul Diplomatic din București! Ghinion însă, este doar prezentarea, pentru că măsurile efective vor fi adoptate peste încă vreo lună. Și tot așa, târâș-grăpiș, probabil până în campania electorală”, și-a început astfel Călin Popescu-Tăriceanu mesajul publicat, miercuri dimineață, pe contul său de Facebook.

„Probabil că locația nu a fost aleasă întâmplător”, a continuat liderul ALDE, „ci să îi vină ca mănușă dlui Iohannis. Într-una din pauzele sale de golf, între găurile 5 și 6, dl Iohannis își va face timp să taie ”panglica” programului economic, încercând astfel să-i dea o mână de ajutor și lui Ludovic!”

„Oameni buni, s-au terminat locațiile guvernamentale și simțiți nevoia să faceți conferințe de presă pe terenul de golf? E închis parcul Palatului Cotroceni? Sau grădinile de la Vilele Lac unde s-a autoizolat Orban? Și încercați o chermeză în aer liber pe terenul de golf?”, a adăugat Tăriceanu.

„Un program pentru relansarea economiei ar trebui să fie ceva serios, nu un spectacol cinic în vreme ce românii nu știu ce îi așteaptă mâine”, a subliniat acesta.

„Chiar nu vedeți că puneți prea multă energie în claxon și nu mai rămâne nimic și pentru motor? Chiar credeți că o să-i păcăliți la nesfârșit pe români cu șmecheriile astea ieftine?”, a precizat președintele ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel