Plăcintă, din spatele gratiilor: Mi-am luat ceas nou. Am dat cinci pachete de țigări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare, a participat la un eveniment studențesc, unde a vorbit despre viața lui dinainte de arestare și cea de acum, din spatele gratiilor. 

"M-am născut într-o familie unde am avut parte de libertate și am avut ocazia să o iau pe multe căi. Ca individ sunt rațional, dar îmi e greu să mă hotărăsc. Sunt indecis. Ba vreau, ba nu vreau. Și atunci m-am gândit să hotărăsc totul pe loc", a început Andrei Plăcintă discuția cu tinerii prezenți. 

Pressalert.ro scrie că tânărul vorbea și râdea mult, dar și că "era fericit că are un ceas nou pentru care a fost nevoit să dea cinci pachete de țigări, dar e mândru că s-a lăsat de fumat".

VEZI și: Andrei Plăcintă, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor şi ultraj

"La un moment dat, m-am îndrăgostit, dar eram ca lipitoarea", a spus Andrei. Relația de cuplu a adus cu ea certuri, frustrări și tensiuni care s-au acumulat de-a lungul vremii. "Ne-am certat pe stradă și a venit unul să se bage. M-a întrebat ce am cu fata. Eu l-am jignit, dar după scurt timp a venit cu alți 10. M-am urcat în mașină și am vrut să plec, dar din greșeală l-am lovit pe unul dintre ei", a povestit Andrei momentul care l-a trimis în spatele gratiilor. 

"În închisoare există civilizație, dar ești ca într-o colivie. Nici de cer nu poți să te bucuri, pentru că nu îl vezi din plin. Sper și sunt sigur că din asta voi învăța să apreciez simplitatea vieții", a conchis el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel