Pizza Hut și PHD au susținut o campanie umanitară pentru copiii de la Spitalul Fundeni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
image004
image004

Pizza Hut și PHD au susținut, în perioada Sărbătorilor de iarnă, o campanie umanitară de strângere de fonduri destinată achiziționării a 100 de cadouri pentru copiii internați în Secția de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, se arată într-un comunicat remis dcnews.

”Pizza HUT şi PHD alături de asociaţia M.A.M.E au organizat în incinta spitalului un spectacol menit să le distragă atenţia de la boală, durere şi tratament copiilor internaţi. La sfârşitul programului, Mos Crăciun a dăruit copiilor felurite cadouri: îmbrăcăminte, jucării educative, cărți, dulciuri și alte lucruri pe care copiii le-au cerut în scrisorile lor Moșului”, se arată în comunicat.

Campania inițiată de organizația M.A.M.E., nu este prima acțiune susținută de Pizza HUT şi PHD, în luna septembrie cele două lanțuri de magazine implicându-se activ, alături de KFC și asociaţia World Vision în campania „Vreau în clasa a noua” în urma căreia s-a strâns suma de 31.000 Euro pentru 96 de copii din mediul rural care au avut şansa de a-şi continua studiile.

Pizza Hut operează pe piața din Romînia din 1994 prin intermediul a 13 restaurante, iar din 2009 a intrat şi pe piața de livrări cu brandul PHD, având deja 8 locaţii.

PHD a inițiat un concept unic în România de “Pizza livrată fierbinte”, iar ofertele speciale periodice pe care promovează au permis companiei, ca din decembrie 2007 de când au pătruns pe piața națională, să înregistreze un trend ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel