Data publicării:

Pizza de casă, reţeta cu care nu dai greş

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Vă prezentăm o reţetă de pizaa de casă. Nu veţi da greş, iar cei dragi se vor linge pe degete.

Ingrediente

 

300 ml apă

Un praf sare

500 de grame de drojdie

Salam

Cașcaval

100 de grame de ciuperci

100 de grame de măsline

2 Ouă

Un ardei roşu

Mod de preparare

 

În primul rând pregătim aluatul. Amestecăm făina, drojdia, un praf de sare şi frământăm bine.

Se întinde aluatul, după care punem într-o tavă unsă cu puţin ulei şi îl înţepăm cu o furculiţă. Adăugăm salamul tăiat mărunt, ciupercile, măslinele, caşcavalul ras, şi ardeiul roşu tăiat rondele. Deasupra se bat cele două ouă. Se introduce tava la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel