Pizza de casă, reţeta cu care nu dai greş
Vă prezentăm o reţetă de pizaa de casă. Nu veţi da greş, iar cei dragi se vor linge pe degete.
Ingrediente
300 ml apă
Un praf sare
500 de grame de drojdie
Salam
Cașcaval
100 de grame de ciuperci
100 de grame de măsline
2 Ouă
Un ardei roşu
Mod de preparare
În primul rând pregătim aluatul. Amestecăm făina, drojdia, un praf de sare şi frământăm bine.
Se întinde aluatul, după care punem într-o tavă unsă cu puţin ulei şi îl înţepăm cu o furculiţă. Adăugăm salamul tăiat mărunt, ciupercile, măslinele, caşcavalul ras, şi ardeiul roşu tăiat rondele. Deasupra se bat cele două ouă. Se introduce tava la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați