Piure știe să pregătească oricine, însă doar puțini știu trucul pentru cel mai cremos piure de cartofi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Există câteva trucuri pe care le poți pune în aplicare atunci când pregătești piure de cartofi.

Dacă vrei un piure de cartofi cu adevărat cremos, trebuie să folosești cartofi albi, însă nu îi fierbe prea mult timp. Pentru a obține un piure de cartofi cremos sunt necesare aproximativ 15 minute de fiert la foc mare, cu un praf generos de sare.

Poți obține un preparat chiar mai bun întorcând cartofii în cratiță la foc mic, pentru încă 2-3 minute, pentru a-i usca temeinic.

Ai încercat vreodată să folosești smântână pentru frișcă în locul laptelui? Vei obține un piure mai cremos dacă înlocuiești smântâna pentru frișcă încălzită, conform retetepractice.ro. Totodată, topește înainte untul pe care îl folosești pentru piure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel