Pinguin Ploieşti. Oana Pellea: Asta da ştire. Scăpaţi repede de el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Actriţa Oana Pellea are numeroase întrebări după apariţia unui pinguin în Ploieşti. 

"Asta da stire! 

Am citit ca a aparut un pinguin in Ploiesti. E adevarat? 

Cum si de ce a ajuns el acolo este o enigma. Pinguinul lumineaza. O fi in loc de brad de Craciun? O fi un nou simbol al Ploiestiului? Din ce bani e platit Pinguinul? Ce vrea Pinguinul de la noi? O fi un semn de bine sau de rau? Cu ce am gresit de a aparut el in tarisoara noastra, in vietisoara noastra? Mai e si albastru dupa ce ca e pinguin...Cine l a invitat la Ploiesti si in ce scop?

Iata intrebari ce nu m au lasat sa dorm. Enigma cea mai mare ramane daca locuitorii Ploiestiului realizeaza ca pinguinul e platit din banii lor... N-ar fi de interes sa aflam si cine l a cumparat si cu cat? Daca il iubeste atat, sa l ia acasa si sa dea banii inapoi in bugetul orasului... e o propunere..

Ceea ce stiu este ca el ar trebui trimis inapoi de unde a venit. S a ratacit aici si e singur si nefericit... ca de asta e albastru. Albastra e si situatia noastra...

Ploiesteni - scapati repede de el ca isi cheama rudele si ne umplem tara de pinguini platiti din buzunarul nostru, fara cunostinta noastra si fara vointa noastra.
Asta da brand de tara!
P.S.
Daca mai aveti fotografii cu el...va rog frumos sa mi le trimiteti...cred ca am prins drag de el...", a scris Oana Pellea pe Facebook.

(w670)

Foto Facebook / Oana Pellea

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel