Piersic, episod cu Ceaușescu. Dan Negru, despre gestul incredibil din Olimp
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Negru, în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3, a vorbit și despre Florin Piersic, făcând referire la un moment cu Ceaușescu.

„Am filmat revelionul trecut cu Piersic. E un monstru, un mamut, e fabulos. Fabulos! Povești. Știi cum s-au dus audiențele? I-am făcut aniversarea de 80 de ani. (...) Mi-au povestit oameni din jurul lui că în anii 80 era o cafteală între el și Nicu Ceaușescu. Ții minte povestea? L-am întrebat cum a fost. Și mi-a zis că era la benzinăria cum te duci spre Otopeni. Și acolo Nicu Ceaușescu a intrat în față și Florin stătea în spate. Și doar l-a apostrofat. A fost un schimb de replici. După câteva zile, Nicolae Ceaușescu l-a chemat la el. Nu a fost nimic, adică nu a fost un mare scandal, dar în România s-a făcut din țânțar mare armăsar”, a spus Dan Negru.

Gestul oamenilor

„În perioada aia, lumea îi cunoaștea mașina lui Piersic. Și s-a dus Florin la mare, la Olimp. A parcat mașina acolo. Ca să vezi ce înseamnă iubirea pentru un actor, pentru o legendă: oamenii treceau și știau că e mașina lui, bă, Ceaușescu l-a dat afară. Din ce trăiește omul ăsta? Că nu l-am mai văzut la televizor de multă vreme, la teatru. Era o perioadă în care nu apărea care a coincis cu perioada cu Nicu Ceaușescu. Știi ce făceau oamenii? Îi puneau bani. Ca să-l ajute. Ce înseamnă iubirea publicului față de un actor", a mai spus Dan Negru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel