Urmărește emisiunea live
Pierce Brosnan, devastat de moartea fiicei sale: A luptat cu curaj
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
Pierce-Brosnan
Pierce-Brosnan

Actorul irlandez Pierce Brosnan este devastat de moartea fiicei sale, Charlotte Brosnan, care s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute, la numai 42 de ani, după o luptă teribilă împotriva cancerului ovarian. 

Într-o declarație de presă, Pierce Brosnan, informează că "fiica sa dragă", care se lupta cu necruţătoarea boală de trei ani, a decedat vineri după-amiază.

"Pe 28 iunie, la ora 14:00, draga mea fiică Charlotte Emily a trecut la viața eternă, din cauza unui cancer ovarian. A fost înconjurată de soțul ei Alex, copii Isabella și Lucas și cei doi frați ai săi, Christopher și Sean. Charlotte a luptat cu acest cancer cu grație și umanitate, curaj și demnitate. Inimile noastre sunt grele, din cauza pierderii fetei noastre dragi. Ne rugăm pentru ea și pentru ca să existe un leac pentru această boală cât mai repede. Mulțumim tuturor pentru condoleanțele sincere", a transmis actorul, relatează mirror.co.uk.

Prima soție a actorului irlandez și mama Charlottei, Cassandra Harris, a murit în urmă cu mai bine de două decenii, în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian şi aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului.

Pierce Brosnan, acum în vârstă de 60 de ani, s-a căsătorit cu Cassandra Harris, fostă fată Bond, în 1980. În 1983 s-a născut fiul lor Sean, însă Cassandra avea din prima căsătorie doi copii, pe Charlotte și Christopher. În 1986, când tatăl celor doi a decedat, Pierce Brosnan i-a adoptat pe copiii Cassandrei din prima căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel