Piedone, Onţanu, Goncea, Popescu, Romanescu și Tomescu, candidații UNPR la sectoarele Capitalei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
corin-romanescu-galerie-2
corin-romanescu-galerie-2

Neculai Onţanu, președintele UNPR București, a anunțat, vineri, candidaţii Uniunii pentru primăriile de sector.

[caption id="attachment_165345" align="alignleft" width="300" caption="Corin Romanescu intră în luptă cu Marian Vanghelie la Sectorul 5"][/caption] Potrivit lui Onţanu, la primăria sectorului 1 “este nominalizat Liviu Goncea, la sectorul trei domnul doctor Iulian Popescu, la sectorul 4 Cristian Popescu Piedone, la 5 este Corin Romanescu şi, de asemenea, la sectorul 6 Constantin Tomescu”. La sectorul 2, Neculai Onţanu rămâne candidatul UNPR.

Onţanu a precizat că în momentul de faţă UNPR are candidaţii la toate primăriile de sector, precizând că pentru primăria generală încă se fac analize.

El a mai spus că la Dolj şi la Timişoara nu se va încheia un protocol cu PDL, având în vedere "discuţiile aprinse", şi a arătat că UNPR va avea aici candidaturi separate. Întrebat dacă există posibilitatea ca UNPR să nu încheie deloc un protocol cu PDL, Onţanu a răspuns: "Sunt deschise toate posibilităţile. Urmează să continue discuţiile, iar la sfârşitul săptămânii viitoare vom avea poziţionarea fiecăruia. Un protocol e ca într-o căsătorie: trebuie să fie de acord amândoi".

Citește și:

UNPR vrea candidat independent la Capitală. Vezi persoanele vizate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel