Urmărește emisiunea live
Primarul Piedone, o nouă inspecție pe șantierele din Sectorul 5: Îl vrem transformat într-o oază de civilizație modernă - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Piedone, o nouă inspecție pe șantierele din Sectorul 5: Îl vrem transformat intr-o oaza de civilizatie modernă - Captură Video Cristian Popescu Piedone Facebook
Piedone, o nouă inspecție pe șantierele din Sectorul 5: Îl vrem transformat intr-o oaza de civilizatie modernă - Captură Video Cristian Popescu Piedone Facebook
Primarul Cristian Popescu Piedone a fost, din nou, în inspecție, pe șantierele din Sectorul 5. Primarul a verificat mai multe proiecte aflate în curs de modernizare.

'Povestea merge mai departe și după... 59

Astazi... am plecat prin Sector, sa-mi iau energie! Cu ai mei.

Am făcut primul popas in zona Sălaj!

Pe un teren mizerabil, lăsat de izbeliște încă din comunism! Și-am decis sa-i redam demnitatea și culoarea și viata! Il vrem transformat intr-o oaza de civilizatie modernă. Pentru ca locatarii din jur merita mai mult decât au primit pana acum din partea primăriei!

L-am salutat și pe Pandur! Pe Bravul Tudor! Ca avem șantier și-i facem frumos in jurul statuii, acolo la intersecția de pe 13 Septembrie cu Panduri!

Și-am plecat mai departe prin santierele noastre cele de toate zilele. Ma interesează sa văd ca prind contur proiectele derulate! Și-n mod deosebit ca refolosim materialele care sunt încă bune!

Este prioritate! Ca vremurile sunt așa cum sunt și... economia bugetară nu ne strica! Da, da! Facem frumos și-n Ferentari!  Legenda urbană a rămas acolo-n amintiri, dragilor! Ferentarii sunt altfel, acum! Si vor fi, curand, reper de viața buna! Asa ca mergem mai departe! Zi de zi încercam sa facem imposibilul... posibil!

Cu respect, primarul Piedone', a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

Citește și: Piedone, la Cora: Am intrat prin spate, pe la bucătărie. O bătaie de joc. La Profi, damf greu de varză murată

Primarul Cristian Popescu Piedone a fost în inspecție, la începutul lunii februarie, la Cora și Profi, în Sectorul 5. 

După ce a ”vizitat” hipermarketul, însoțit de echipele de control ale Primăriei și de Poliția Locală, primarul a sesizat Protecția Consumatorului și Inspecția Sanitară, dar a și postat imagini tari pe contul său de facebook.

”Am fost pe la Cora... să-mi cumpăr câte ceva, a scris Piedone. S-au scumpit toate și mi-am zis să fiu atent, să nu plătesc marfă proastă. M-au însoțit și ai mei de la Control, Poliția Locală, etc. În fine. Eu... curios, am intrat prin spate, pe la bucătărie! Ai mei, după mine. Și... ce sa vezi? O lipsă de respect față de client și-o bătaie de joc și-o igienă... fix ca-n reclamațiile primite! Am și râs puțin! Amar... dar am râs”.

 ”Măi Cora, măi, să faceți și prăjitura pentru copii așa”?

Postarea primarului Piedone continuă cu dialogul pe care l-a avut cu un angajat Cora. ”Pe uniformele angajaților scria grijuliu: “- Cu ce vă pot ajuta”? Am răspuns, ca pentru mine: “- Cu normalitate! Să nu îmbolnăviți populația”! Că asta-mi doresc...Așa c-am făcut la poze... Multe! Să aibă și Protecția Consumatorului, Sanepidul... Și cei care se mai ocupă prin țara asta de sănătatea clientului care plătește... Artizanii batjocurii nici n-au stat la poză! S-au rușinat și au fugit care încotro”...(Chibiții vor scrie acum iute: - Ce, dom-le, cum intră Piedone intr-un spațiu privat de alimentație publică? Răspunsul e așa: - În Sectorul 5, primarul Piedone, însoțit de inspectorii primăriei, INTRĂ! Ca este rolul său să-și protejeze și să-și prevină comunitatea! ) Apropos: Măi, Cora, măi... Să faceți chiar și prăjitura pentru copii așa... cum am văzut? E omenește așa? Voi, cei cu ideea, n-aveți copii, nepoți... ? N-am cumpărat nimic din Cora... Că mi-au trecut poftele”, a încheiat primarul Piedone.

”La Profi am pozat carne alterată”

Vizita de ”shpping” a primarului de la sectorul 5 continuă la Profi.

”Am mers la Profi, scrie Piedone. Poate, poate...Și aici însă, halal! Am pozat carne alterată și am plecat mai departe!În depozit, printre diverse nereguli, a venit și un damf greu de varză murată! “Am înțepat-o, că se umflase”!, mi-a zis, sincer, un angajat. Of...N-am mai cumpărat nimic”, își încheie Piedone postarea.

Cristian Popescu Piedone a devenit celebru ca inspector în Primărie, între aniii 2000-2004, când răsturna tarabele celor care aveau marfă proastă sau fără autorizație. Vezi continuarea aici!

Citește și: Cristian Popescu Piedone: "Promit că voi stârpi toți golanii ăștia care spurcă omul și alimentația publică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel