Data actualizării:
Data publicării:

Piedone a spus câți bani trebuie să câștige un bucureștean ca să trăiască decent

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a fost prezent în studioul Antena3 CNN unde a spus cât trebuie să câștige un bucureștean ca să trăiască decent. 

Cristian Popescu Piedone a fost întrebat câți bani trebuie să câștige un bucureștean ca să trăiască decent în Capitală.

„Oricum nu salariul minim pe economie. Ne uităm la coșul zilnic. Cu 500 de lei, astăzi, s-a înjumătățit coșul. Astăzi, fără 1000-1200 de euro, nu avem cum să trăim. Trebuie să ne aliniem la comunitatea europeană.

Eu și când am ținut regim un an de zile, chiar dacă mâncam doar frunze, prețul era mult peste 40 de lei.”, a spus primarul Sectorului 5. 

Cât cheltuie pe lună

„Din salariul meu îmi rămâne nimic. Mă gândesc, în primul rând, la utilitățile pe care trebuie să le plătesc. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt încă bolnav și nu iau medicamente.

Mă uit la soacra mea care este bolnavă, este diabetică, are 84 de ani și, raportat la pensie, dacă nu ar fi avut un suport din partea nepoților, a mea personală și a nevestei mele, era dusă de mult la gară.”, a spus Cristian Popescu Piedone la Antena3 CNN. 

 

VEZI ȘI: Răspunsul zilei. Piedone, întrebat dacă ar vota cu Firea https://www.dcnews.ro/raspunsul-zilei-piedone-intrebat-daca-ar-vota-cu-firea_951177.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel