PÎCCJ: Traian Băsescu s-a prezentat pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat miercuri la sediul PÎCCJ, pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului, precizează Parchetul General.

Citește și: Băsescu, audiat la Parchetul General. Protestatarii i-au strigat "la pușcărie"

"Azi, 18 martie 2015, domnul Băsescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului. În cauza constituită ca urmare a plângerii formulate de către doamna Firea Gabriela, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică au dispus, prin ordonanța din data de 11 martie 2015, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de domnul Băsescu Traian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Traian Băsescu nu a dorit să facă declarații presei nici la intrarea în și nici la ieșirea din sediul Parchetului General. El a fost așteptat de câteva zeci de protestatari, care au strigat lozinci împotriva lui.

La întâlnirea dintre Traian Băsescu și procurori a asistat și avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș. Acesta a precizat că fostul președinte a avut un comportament normal, ca oricare suspect chemat la Parchet.

Vezi și: Ipoteză bombă! Băsescu, denunțat de oamenii care i-au fost aproape

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel