Petrecerile de Halloween, INTERZISE din cauza pandemiei. Vezi unde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Se ia în calcul ca petrecerile de Halloween să fie interzise anul acesta.

Un guvernator regional italian intenţionează să instituie izolarea la domiciliu pentru noaptea de 31 octombrie pentru a preveni transmiterea coronavirusului cu ocazia petrecerilor de Halloween pe care le-a catalogat drept o mare stupiditate americană, informează Reuters. Vincenzo De Luca, administratorul regiunii Campania (sud), care are capitala la Napoli, a anunţat vineri, prin intermediul Facebook, că în noaptea de 31 octombrie, începând cu ora 10:00 PM, va fi impusă izolarea la domiciliu.

Halloween este o stupiditate imensă. O stupiditate americană imensă pe care am importat-o în ţara noastră, a scris acesta.

În Italia, pe 1 noiembrie se sărbătoreşte Ziua Tuturor Sfinţilor, iar petrecerile de Halloween în stil american din noaptea precedentă au devenit populare recent în regiune.

Campania se confruntă luna aceasta cu o creştere accelerată a cazurilor de COVID-19, iar De Luca, un politician de centru-stânga, a anunţat joi că şcolile se vor închide în această regiune pentru două săptămâni.

Faimos în Italia pentru comentariile sale controversate, De Luca a ameninţat în martie, după izbucnirea epidemiei, că va trimite poliţia cu aruncătoare de flăcări pentru a pune capăt unor petreceri studenţeşti. A fost reales pentru un nou mandat în septembrie cu aproape 70% dintre voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel