Petrecere 'STRICATĂ' de 1 MAI! Cum au fost surprinşi de jandarmi 6 tineri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fotografie cu rol ilustrativ
Fotografie cu rol ilustrativ
Şase tineri din Ciumbrud au fost surprinşi vineri de o patrulă de jandarmi în timp ce se aflau la grătar pe malul râului Mureş, fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea ordonanţelor militare. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba, şase tineri din Ciumbrud nu au putut să treacă peste 'tradiţionalul grătar' de 1 Mai, chiar dacă autorităţile au făcut apel la populaţie să stea în case şi să respecte ordonanţele militare.

'Trei dintre tineri şi-au aşezat corturile pe malul râului Mureş, între localităţile Pagida şi Ciumbrud, iar la 'petrecere' au chemat încă trei prieteni. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinşi de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu', a transmis IJJ Alba.

Tinerii şi-au adunat lucrurile şi au plecat spre case, nu înainte ca trei dintre aceştia să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar alţi trei cu avertisment.

'Deşi 1 Mai însemna până acum relaxare şi timp petrecut în natură, trebuie să avem în vedere faptul că este necesar să respectăm, mai mult ca oricând, toate normele impuse pentru a putea trece peste această perioadă cu bine', au mai transmis cei de la IJJ Alba, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel