Petrecere de logodnă, întreruptă de poliţie. Muzica i-a dat de gol
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 16 ian, 19:51
Petrecere de logodnă, întreruptă de poliţie. Sursa: Pixabay
Polițiștii din Constanța au întrerupt, sâmbătă, o petrecere de logodnă care se desfășura în locuinţa unui bărbat în vârstă de 30 de ani. Au aflat de petrecere pentru că muzica era dată prea tare.

Polițiștii din Cumpăna s-au sesizat din oficiu că într-o locuință din comuna Cumpăna este în desfășurare un eveniment privat, prin care se tulbură ordinea și liniștea publică prin muzica dată prea tare.

Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, alte opt persoane, care se aflau în curtea locuinței, au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat.

O altă intervenție a fost în municipiul Constanța, unde polițiștii au găsit mai multe persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate într-un restaurant.

Administratorul restaurantului a primit o amendă de 5.000 de lei, scrie Mediafax. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro