Petre Daea nu se lasă. Duce produse românești la Sofia
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Ministrul Agriculturii se întâlnește cu omologul său din Bulgaria.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va pleca la Sofia cu mici, frigărui şi pastrama de oaie, pentru a-i arăta omologului său din ţara vecină "calitatea produselor pe care le fac românii", după cum relevă o depeșă Agerpres.
"Pe data de 30 aprilie începe întâlnirea organizată la nivelul Uniunii Europene pe o temă importantă: dublu standard al produselor alimentarer. Nu puteam să lipsesc de la acest forum şi voi prezenta aceste produse", a declarat, vineri, Daea.

[citeste si] 

Parteneriat pentru carnea de oaie

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Kaufland România şi Cooperativa Agricolă "Ţara Mea" au încheiat, vineri, un parteneriat în cadrul programului "Alege oaia", prin care 12 produse din carne de oaie, marca "Ţara Mea" sunt disponibile la vânzare în magazinele respectivului lanț de hypermarket-uri. Toate cele trei federaţii de oieri din România şi 10 asociaţii au semnat parteneriatul cu Cooperativa "Ţara mea",  și reprezintă împreună 93% din producţia românească de carne de oaie. Cooperativa îşi propune să livreze pe parcursul unui an carne de oaie în valoare de 9 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel