Data publicării:

Peste 260 de percheziţii în mai multe dosare, majoritatea pentru trafic de droguri. Alina Gorghiu: Au venit zile foarte, foarte grele pentru toți cei implicați

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: DIICOT
foto: DIICOT
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, susține că acţiunile desfăşurate marţi, 26 septembrie, de Poliţia Română şi DIICOT înseamnă „zile foarte, foarte grele pentru toţi cei implicaţi în de traficul de droguri”, iar statul român va asigura resursele necesare - umane, financiare, tehnice, pentru a câștiga războiul împotriva drogurilor.

Precizările ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, au venit în contextul în care DIICOT și Poliția Română au anunțat că astăzi, 26 septembrie, s-au desfăşurat 260 de percheziţii în mai multe dosare, majoritatea pentru trafic de droguri, şi că 250 de persoane urmează să fie audiate.

„Au venit zile foarte, foarte grele pentru toți cei implicați în traficul de droguri.

Astăzi DIICOT și Poliția Română, cu sprijinul Jandarmeriei, efectuează zeci de acțiuni în cadrul cărora vor fi efectuate peste 260 de percheziții domiciliare și vor fi puse în executare 250 de mandate de aducere.

Este vorba despre destructurarea unor grupări infracționale de trafic de droguri, trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, pornografie infantilă și criminalitate informatică.

Pe linia combaterii traficului de droguri este vorba despre:

- 37 de acțiuni

- 212 de percheziții domiciliare

- 200 de mandate de aducere

Statul român va asigura resursele necesare - umane, financiare, tehnice - pentru a câștiga războiul împotriva drogurilor”, a afirmat Alina Gorghiu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel