Peste 150 de angajați ai Mentchim protestează pe platforma Oltchim
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
protest
protest

Protest spontan la Oltchim. Peste 150 de angajaţi de la Mentchim au întrerupt, luni dimineață, lucrul și au ieșit în stradă, nemulțumiți că nu și-au primit salariile de patru luni, informează RTV.net.

Jumătate din salariații societății Metchim, societatea de mentenanţă a combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, au declanșat un protest spontan, luni dimineață, pe platforma Oltchim, nemulțumiți că nu au primit salariile din luna iunie. Oamenii au făcut lucrări de mentenanţă la combinatul Oltchim, însă nu şi-au încasat banii pe munca depusă şi este vorba de nouă milioane de lei.

De asemenea, în prima zi a acestei săptămâni, pe platforama chimică, are loc consiliul de administraţie al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea unde directorul general Mihai Bălan urmează să-şi prezinte noua echipă menagerială alături de care va conduce combinatul până la o nouă privatizare.

Totodată, marţi, 200 de sindicalişti care fac parte din Sindicatul Liber Oltchim vor protesta în Capitală la Ministerul Economiei şi Comerţului, o decizie pe care directorul Mihai Bălan nu o agrează, motiv pentru care le-a cerut salariaților să renunţe la protest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel