Data publicării:

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de persoane şi de droguri

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Perchezitii
Perchezitii
Trei persoane au fost reţinute şi alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri şi trafic de persoane.

La data de 9 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, au efectuat 7 percheziţii la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infracţiuni de trafic de droguri şi trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi efectuat operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila.

Ce a fost găsit


În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate 70 g. de haşiş, 140 g. de substanţă vegetală marunţită, de culoare verde, 13 g. de substanţă pulverulentă, albă, 3 ţigarete confecţionate artizanal şi 7 telefoane mobile. În urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 38 şi 29 de ani, precum şi faţă de o femeie, de 38 de ani.

Pentru alţi trei tineri, de 17, 21 şi 26 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel