Pepe și soția sa, Yasmine, diferență de vârstă de 15 ani. Ce spune artistul: "Cumva, le așază Dumnezeu"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Pepe
Sursa foto: Facebook Pepe
Pepe împlinește, anul acesta, 45 de ani, iar soția sa, Yasmine, 30 de ani, însă diferența de 15 ani nu este deloc o problemă.

"Ne simțim ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai, împlinim trei ani de când suntem împreună. Cumva, le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam", a mărturisit Pepe, într-un interviu pentru viva.ro.

"Diferența de vârstă dintre noi nu se simte, părerea mea. Nu există unul mai "nebun" și altul mai echilibrat. Mi mi se pare că suntem echilibrați amândoi", a mai spus artistul.

"Atunci, am început să fiu mai atent la ea"

"Are multe calități, nu aș putea să spun doar trei. Le are pe toate. În primul rând, am întrebat-o eu, la început, în primele două-trei zile, când ne-am întâlnit - nu eram împreună pe atunci - ce îi place cel mai mult la mine. Și mi-a spus: "Îmi place că ești cel mai bun tată." M-a spart în momentul acela.

Da, mi-a spus că îi place de mine, că sunt un tată extraordinar, cel mai bun tată din lume. Adică nu mă așteptam. Mă așteptam să spună orice altceva, că sunt nebun, că sunt artist, spontan, glumeț, dar nu mă așteptam să spună asta. Nu știam că apreciază fetele chestia asta sau nu mă așteptam eu. Dar m-a surprins atunci. Atunci, am început să fiu mai atent la ea", a povestit Pepe.

Pepe şi soţia sa, Yasmine Ody, s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu 20 de ani, când aceasta s-a fotografiat alături de artist, fără să ştie ce avea să le pregătească viitorul. Anii au trecut şi cei doi s-au întâlnit din nou. Doar că, de data aceasta, s-au căsătorit în secret și din dragostea lor s-a născut și un băiețel.

Pepe mai are două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă, cea care i-a devenit soție după divorțul de Oana Zăvoranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel