Pelayo Novo Garcia, fost jucător la CFR Cluj, mort la 32 de ani, după ce a fost lovit de tren. În 2018, căzuse de la etajul 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube Mundo Deportiv
Sursa foto: captură video YouTube Mundo Deportiv
Fostul jucător la CFR Cluj a murit după ce a fost lovit de tren. Avea 32 de ani.

Fotbalistul spaniol Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei CFR Cluj în 2017, a decedat la vârsta de doar 32 de ani, au anunţat, miercuri, reprezentanţii formaţiei ardelene.

"Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veşnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!", a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook.

Conform presei din Spania, tragedia s-a produs marţi după-amiază,  între Oviedo și Siero la La Corredoira. Ambulanţa a fost sesizată în  jurul orei 5 după-amiază, iar medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, informează as.ro.

Fostul fotbalist se retrăsese din activitate în 2018, în urma unui alt accident, când a căzut de la etajul 3 al unui hotel. În ultima perioadă, Novo Garcia practica tenis în scaun cu rotile, scrie adevărul.ro.

"Lovitura a fost atât de puternică, am căzut de la o înălțime mare, astfel că nu am fost conștient în acele momente. Îmi amintesc doar că m-am trezit de-abia la spitalul din Zaragoza. Am renăscut în clinica Lozano Blesa. Viața mea a început de atunci.

E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat”, declara Pelayo Novo, potrivit clujcapitala.ro, după ce fusese nevoit să renunțe la cariera de fotbalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel