Pedofilii din străinătate atraşi, după Revoluţie, de România. Tudorel Butoi: Au fost condamnări. Aşa acţionau
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pedofilie
Pedofilie
Un cetăţean străin este pe lista de suspecţi în cazul fetiţei ucise în Dâmboviţa. Plecând de la această informaţie, psihologul criminalist Tudorel Butoi a povestit faptul că, încă din 1990, pedofili din străinătate au venit în România pentru a-şi alimenta instinctul bolnav, profitând de sărăcia şi vulnerabilitatea copiilor din ţara noastră.   

"Pedofilii comit fapta şi fug, dar ei rămân în continuare instinctual pedofili. În SUA a pornit o adevărată cruciadă împotriva acestor nenorociri. A avut loc o consfătuire în Thailanda, în care mai multe poliţii ale lumii s-au adunat şi au zis aşa: pedofilul, indiferent unde comite fapta, va fi urmărit în toată lumea. El trebuie identificat, băgat în baza de date şi monitorizat ca să nu mai facă rele. Sunt şanse foarte mari să repete fapta; comportamentul lor este repetitiv, cu mod de operare: acostarea, scoaterea din societate a copilului, legendarea şi consumarea actului sexual", a explicat Tudorel Butoi.

"Năravul, aici în România, a fost remarcat de timpuriu"

"Năravul,  aici în România, a fost remarcat de timpuriu în ceea ce priveşte aceşti cetăţeni străini care se duc în ţările sărace, realizează acest turism sexual, pedofilic. Asta îmi aminteşte situaţia când, la Poliţia Capitalei fiind, am cercetat cetăţeni străini care se înghesuiau, după Revoluţie, să ne tot aducă ajutoare. Aduceau hăinuţe, conserve, jucării etc şi le livrau lângă camionul cu care veneau: ieşeau copiii din canalele de la Gara de Nord şi le dădeau jucării, ciocolată.  Ei bine, atunci am avut distinse feţe ale acestor samariteni, chiar pastori, pe care i-am identificat a fi pedofili, i-am cercetat şi au fost condamnaţi la noi. Străini care s-au ascuns sub acest mod de operare şi ţin minte că probarea faptelor lor a fost făcută inclusiv prin declaraţiile copiilor abuzaţi, care nu au fost ucişi, dar cu care ei întreţineau relaţii de pedofilie.

Au venit aici şi şi-au întins tentaculele toţi aceşti nărăviţi. Şi nu e doar problema noastră: ei se duc în statele din Asia, Africa, din toate zonele sărace, pentru că profită de starea de sărăcie. Aşa că nu mă miră că şi aici avem de-a face cu un străin pe lista de suspecţi. Pentru că, în Olanda de exemplu, e o ţară în care oferta hedonică spre pedofilie e destul de ridicată, dar şi riposta poliţienească e la fel. Şi atunci ei fug spre zonele vulnerabile", a povestit psihologul criminalist Tudorel Butoi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel