Pedofil din Iași, condamnat la jumătate de pedeapsă. Judecătorul i-a apreciat SINCERITATEA: N-a vrut să-și înșele nevasta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
După ce un pedofil a violat în repetate rânduri un minor,  judecătorul a decis să-i dea jumătate de pedeapsă pentru că a fost sincer.

Un pedofil din Iași a scăpat doar cu 7 ani de închisoare după ce un judecător a decis să-i dea jumătate din pedeapsă pentru că a fost sincer, scrie SpyNews. Bărbatul de 44 ani a violat în mod repetat un copil de doar 6 ani. Ororile s-ar fi petrecut în 2017 în localitatea Maxut din județul Iași. Minorul era coleg de clasă cu fiul violatorului. 

Ultima dată când pedofilul l-a agresat sexual pe micuț a fost în luna decembrie 2018. Atunci copilul venise la colindat. Pentru a-l reduce la tăcere pe copil, agresorul i-a oferit bani și l-a amenințat. 

Cu toate acestea, decizia judecătorilor este de-a dreptul șocantă. Ajuns în fața magistraților, bărbatul a declarat că l-a agresat sexual pe copil pentru că soția sa e plecată în străinătate și nu a vrut să o înșele. Pentru aceste motive invocate, magistrații i-au înjumătățit pedeapsa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel