PEDOFIL, căutat în București. A agresat astăzi doi copii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Pedofil căutat în București
Pedofil căutat în București
Un pedofil este căutat în Capitală. Este alertă printre polițiști. Bărbatul a agresat sexual, vineri dimineață, doi copii de 5 și 9 ani, în Dumul Taberei. 

Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat la o prietenă de familie, care locuiește la două străzi de locuința lor. Mama copiilor a rămas acasă cu al treilea copil. Când au urcat în lift, în blocul persoanei care voiau să ajungă, alături de ei s-a urcat un bărbat. El i-a pipăit și chiar i-a sărutat, potrivit Digi 24. 

Bărbatul a urcat cu copii până la etajul opt, apoi a coborât până la etajul patru, timp în care s-a apropiat de cei doi minori, fiind surprinse imagini clare. Copiii au spus totul imediat părinților, care au alertat autoritățile și au depus plângere la secția 22 de poliție. 

[citeste si]

”Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel