Pe cine ar vota Gigi Becali președinte al României. Cum îi evaluează pe Ciucă și Iohannis: "Nu am mai avut altul așa" 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gigi Becali le-a făcut câte o scurtă evaluare premierului Nicolae Ciucă și președintelui Klaus Iohannis. Acesta a vorbit și despre alte două persoane publice pe care le-ar vedea în funcția de președinte al României. 

Gigi Becali spune că a fost impresionat de declarația premierului Nicolae Ciucă, referindu-se la momentul în care acesta a spus că temerea lui cea mai mare este să nu moară neîmpărtășit. 

"Am încredere în rugăciunea lui Ciucă. Un premier care este rugător, care se roagă la Dumnezeu, face cât o sută de de-ăștilalți. O să vedem roadele lui. Pe mine nu mă interesează de el. Dar eu știu că un om care spune că îi e frică să moară neîmpărtășit, are cât de cât o mică rugăciune. Și el dacă se roagă, se roagă să facă biruință. Dacă te rogi la Dumnezeu să ai biruință în a păstori țara ta... Dumnezeu îl ajută. Nu îl văd nici cu slavă deșartă, nici prea mândru, nici să fie trufaș. Și zic că eu cred în el. Cred în smerenia lui, cred în credința lui, că n-am avut niciodată până acum unul așa, ca el," a spus Gigi Becali la Antena 3.

Atunci când a venit vorba despre Klaus Iohannis, Becali l-a descris drept "cuminte". 

"Nu pot să zic multe despre el. E cuminte, își vede de treaba lui. Nu bagă oameni în pușcărie, asta e important," a spus Gigi Becali despre Klaus Iohannis. 

Gigi Becali are două opțiuni personale pentru funcția de președinte al României

Gigi Becali i-a spus însă lui George Simion că nu-l vede să devină președinte al României pentru că, în opinia sa, este bun "doar ca războinic".  În schimb, are un alt favorit. 

"Eu i-am spus și lui Simion: vrei să ai președinte adevărat? Bagă-l pe Dungaciu, om din Biserică. Dacă vrea să aibă un președinte adevărat al României... să-l pună pe Dungaciu. Simion e bun de războinic, de general, da' nu poate el să fie împărat. Împărat poate să fie Dungaciu, care știe, cunoaște istorie, geografie. Și eu am candidat atunci la alegeri prezidențiale în nebunia mea de atunci și știam că nu câștig. Trebuie să fii pregătit să aperi țara, să știi istorie și geografie, limbi străine, să poți să te războiești acolo. Trebuie să știi limba engleză la perfecție să poți să te lupți, să te bați în limba engleză. Eu nu pot să mă războiesc cu ei că nici limba engleză nu o știu la perfecție, nici geografie nu prea știu, nici prea multă istorie nu știu. Eu pe Dungaciu ăsta îl văd. Mai e și Diaconescu ăla(Cristian Diaconescu-n.r.), da' nu e om din Biserică și dacă n-ai credință, Dumnezeu nu te ajută. Mie îmi place de el că e documentat foarte bine, când deschide gura spune lucruri frumoase și corecte. E un om pregătit," a mai spus Gigi Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel