PDL mai pierde un parlamentar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Grupul parlamentar PDL a mai pierdut un membru important, care și-a anunțat astăzi demisia în plenul Camerei Deputaților. Este vorba despre fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, care a anunțat că va activa în continuare ca independent, reprezentând locuitorii din Valea Jiului.

[caption id="attachment_236521" align="alignleft" width="310"] foto: antena3.ro[/caption]

„ Am hotărât să demisionez din PDL, dar voi continua să reprezint locuitorii din Valea Jiului ca deputat independent ”, a declarat deputata.

Monica Iacob Ridzi şi-a depus demisia din PDL săptămâna trecută, pe motiv că partidul a devenit unul „ al dublei măsuri ”. Tot în acest context, în cadrul unei conferinţe, Ridzi a menţionat că a preferat să facă un pas în spate pentru a respecta decizia partidului, însă a recunoscut că nu a fost lăsată să-şi exprime punctele de vedere atunci când a fost acuzată.

„ Am înţeles să fac un pas în spate, să tac şi să-mi prezint argumentele exclusiv în faţa instanţei de judecată, şi nu pe la emisiuni ori în presă. Am înţeles să respect astfel deciziile partidului. Dacă în urma discuţiilor pe care am cerut să le port şi în care aş fi fost lăsată să-mi expun punctele de vedere, să-mi prezint argumentele, să aduc dovezile neimplicării mele în fapte penale, aş fi înţeles să respect orice decizie a partidului, inclusiv cea legată de o posibilă necandidatură a mea în 2012. Însă aceste lucruri nu s-au întâmplat. Şi astfel a apărut o prăpastie. A trebuit să aleg. Şi am ales Valea Jiului ”, a spus Ridzi, în conferinţa de presă.

În 2011, ea a fost trimisă în judecată, împreună cu alte 11 persoane, în doasarul „ 2 Mai ”. Ridzi a fost acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie în formă continuată, participaţie improprie la infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic, săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate şi participaţie improprie la infracţiunea de a modifica, şterge sau deteriora date informatice, fără drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel